Ungdom i Oppdrag leier Himmel & Hav

Ungdom i Oppdrag (UIO) leier Himmel & Hav på Sola som et senter for sin virksomhet i Rogaland fra januar 2019 på en langsiktig avtale fra NMS Leirsteder as. Ungdom i Oppdrag vil drive med kurs, undervisning og seminarer.

– Vi har stor respekt for den tradisjon Himmel og Hav står i og ønsker å videreføre misjon, bønn og disippelskap for unge mennesker, sier Kristin og Jan Torland som er ledere for UiO i Rogaland.

– Vi i NMS er svært glade i Himmel & Hav, kapellet, historien og den gode atmosfæren på stedet og vil fortsatt benytte stedet som arena for våre leirer for barn- og unge og andre arrangementer, men da i en enklere form og etter avtale med, og tilpasset UiO sin virksomhet. Vi er glade for å kunne leie ut stedet til en organisasjon med tilsvarende visjon og verdier som oss. – Vi håper at Himmel & Havs venner fortsatt kan bidra med bønn, arbeid og i givertjeneste for det flotte anlegget vårt på Himmel & Hav selv om vi nå får en leietaker.

NMS Drift as driver tretten leirsteder, deriblant Himmel & Hav. De siste årene har det vært store underskudd og i 2018 ble det varslet omlegging og nedbemanning.

Vi ber dere som har spørsmål om bruk av stedet ta kontakt direkte med:
Ungdom i Oppdrag
tlf 51 65 04 60
mail: info@ywamrogaland.no